Medische indicatie


Het kan zijn dat je door een bepaalde ziekte of aandoening een medische indicatie vooraf hebt, bijvoorbeeld als je epilepsie hebt of suikerziekte. Ook kan je door een eerdere bevalling al vooraf een medische indicatie hebben, bijvoorbeeld als je eerder bent bevallen middels een keizersnee. Het is echter ook mogelijk dat je gedurende de zwangerschap een medische indicatie krijgt, bijvoorbeeld als je kindje onvoldoende groeit of je een te hoge bloeddruk hebt. Bij een medische indicatie moet de bevalling plaatsvinden in het ziekenhuis, onder supervisie van de gynaecoloog. De bevalling zal begeleid worden door de klinische verloskundigen van het Tergooi ziekenhuis.
Bij een medische indicatie vooraf zal je mogelijk wel een gedeelte van de zwangerschap bij ons in de praktijk kunnen worden gecontroleerd. Afhankelijk van de reden dragen we je dan op een zeker moment over aan de gynaecoloog.

Alle bevallingen vinden plaats in Tergooi locatie Blaricum. De gynaecologen houden echter ook spreekuur in Tergooi locatie Hilversum en op de buitenpoli in Weesp. Een enkele keer kan het spreekuurtechnisch beter uitkomen dat je een consult op deze locaties krijgt. De afspraken worden gemaakt via de poli gynaecologie van Tergooi Blaricum.
 
Adres:
Tergooi lokatie Blaricum
Rijksstraatweg 1
1261AN Blaricum
Tel: 035-5391111

Contact

Spoedgevallen en bevallingen
06- 55 700 750
(b.g.g 0900-1515)

Voor afspraken/ echo
035 – 691 54 58

maandag t/m vrijdag
9.00-16.00 uur

Spreekuurlocatie:
Poststraat 11,

1401 EX  Bussum
(ook avondspreekuur woensdag)

Email:
info@geboortehuis.nl
(NIET gebruiken voor spoedvragen!) 

 
Like ons nu op Facebook!

 

Zoeken

Week-tot-Week


Uitgerekende datum

Eerste dag van de laatste menstruatie